• romana
  • engleza
  • facebook
  • home

Noutati

Iulie 2013 - Colaborarea Maxim Invest cu firmele DSV si Bech-Hansen este in continua dezvoltare, servicile noastre de transport fiind solicitate pentru noi rute odata cu reinoirea contractelor.

Iunie 2013 - Primul tandem carosat special pentru flori pe sasiu Mercedes Actros 4 in Romania, face parte din aceasta luna din flota Maxim Invest!

Mai 2013 - Marcel Chinces, unul dintre cei mai competitivi angajati din cadrul firmei, este primul Truck Driver Trainer autorizat din echipa Maxim Invest.


Noul parteneriat Michelin Danemarca - Maxim Invest: renumita firma de anvelope va echipa si monitoriza doua dintre noile noastre camioane pe o perioada de 2 ani, in vederea testarii ultimei generatii de anvelope Michelin.

Aprilie 2013 - Ca urmare a cresterii volumului de munca dar si a bunei colaborari cu Volvo Cluj, reprezentat de catre Sorin Savos, Maxim Invest achizitioneaza 3 unitati Volvo FH 460, primele modele care au fost rulate pe piata Romaneasca. Ca si la celelalte camioane, intretinerea si cosmetizarea lor se face la Maxim Wash - Odense.

Martie 2013 - Cei 16 soferi nou angajati participa la cursurile de conducere economica organizate in parteneriat cu Mercedes Trucks Romania. Pe aceasta cale multumim pentru colaborare si profesionalismul aratat d-lui Nicolae Balcescu - trainer Mercedes Trucks Romania.

Februarie 2013 - Uram bun venit celor 16 soferi nou angajati care vor avea oportunitatea de a conduce noul model Mercedes Actros 4, dotat cu sistem de monitorizare FleetManager. Maxim Invest a achizitionat 7 astfel de autocamioane.

Ianuarie 2013 - Locatie nou pentru parcarea si depozitul Maxim Invest in Turda - Strada 22 Decembrie 1989 Nr. 24, Pavilionul C, in cadrul Trans Crisan Logistic, una dintre cele mai dinamice firme din Turda.

Iunie 2012 - Ca urmare a achizitionarii a 3 camioane Mercedes-Benz Actros MP4 noi, soferii au participat la un training organizat in colaborare cu Mercedes-Benz Romania. Poti vedea poze de la eveniment pe pagina noastra de facebook

Aprilie 2012 - Ca urmare a unei bune si indelungate colaborari cu reprezentanta Volvo din Cluj, Maxim Invest primeste spre testare noile modele Volvo FM si Volvo FH.

Martie 2012 - In urma unui contract de inchiriere, Scania Romania, prin reprezentanta Luncani, livreaza 3 camioane companiei Maxim Invest. Pe aceasta cale, multumim echipei Scania pentru profesionalismul aratat.

Ianuarie 2012 - In perioada 24-26 ianuarie 2012 soferii Maxim Invest participa la un curs de conducere economica, sub indrumarea domnului Paul Cazan, trainer Volvo Romania.

Octombrie 2011 - Marcel Chinces ocupa locul 4 la faza pe tara a concursului The Drivers Fuel Challenge. Il felicitam pentru rezultatul obtinut si ne mandrim cu el.

Septembrie 2011 - se monteaza pe toate camioanele companiei sistemul Dynafleet, astfel existand o comunicare mult mai buna cu soferii si un control sporit al pozitie camionelor si a consumului. Clientii nostri pot urmari in timp real marfa, pana la destinatie.

August 2011 - soferii Maxim Invest participa la concursul The Drivers Fuel Challenge, organizat de catre Volvo iar Marcel Chinces se califica la faza pe tara.

Iulie 2011 - Ca urmare a cresterii parcului auto si a volumului de munca, Marius Pruneanu este numit in functia de dispecer, pentru cursele cu plecare din Danemarca.

Martie 2011 - Maxim Invest deschide propria spalatorie de camioane, in Odense Danemarca. Noua firma se numeste Maxim Wash aps.

Februarie 2011 - Creste flota prin achizitionarea a inca 2 camioane.

Sept 2010- Maxim Invest achizitioneaza primul tandem dedicat transportului de flori, cu o capacitate de 49 containere, fata de 43, cat are un camion obisnuit, astfel crescand eficienta.