• romana
  • engleza
  • facebook
  • home

Compania

S.C. MAXIM INVEST S.R.L. este o companie cu capital integral privat, care a fost infintata in anul 2000, avand drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport marfa intern si international. Pe fondul dezvoltarii unor parteneriate cu societati din Scandinavia si in vederea unui schimb de informatii corect si eficient s-a impus ca o necesitate, amplasarea unor sedii ale companiei, atat in Romania cat si in Danemarca.


Istoric

Night Life

Conceputa initial ca o companie traditionala de transport intern, cunoscuta pe piata locala, Maxim Invest s-a afirmat ulterior pe piata serviciilor de transport international, ca un partener serios, punctual, prompt si adaptat in permanenta nevoilor si cerintelor clientilor.


Evolutie

Life

Firma s-a dezvoltat intr-un ritm rapid, evolutia acesteia realizandu-se pe fondul unei conjuncturi favorabile de piata si avand la baza reinvestirea permanenta si integrala a profitului obtinut. Desi, compania se afla intr-o etapa de consolidare a investitiilor considerabile efectuate dealungul existentei sale, achizitionarea de noi mijloace de transport se dovedeste a fi o necesitate, pentru a tine pasul cu evolutia mediului de afaceri specific si pentru a pastra standardul de calitate, receptivitate, flexibilitate al companiei.


Valori

Life2

Compania a fost creata si dezvoltata in spiritul urmatoarelor concepte fundamentale:

· standard ridicat de calitate

· adaptabilitate la nevoile clientului

· nivel inalt de punctualitate si flexibilitate

· profesionalismul, vitalitatea si eficienta echipei

· inovatie